november 2014

Husker du?Jeg fikk et lite drivhus til bursdagen min og da måtte jeg jo så litt. Plantet noen avokado og sitron steiner. Sitronene er på bildet øverst til venstre og avokadoen er nederst til høyre. Slik så de ut før det ble for kaldt og jeg tok de med hjem. Hadde vel egentlig ikke trodd at det skulle bli noe ut av dette men det gjorde det. Ingenting er så gøy som når man får til noe man ikke tror man kan få til :-)

Og slik ser de ut nå:Lurer på om jeg får noen frukter på disse? Vel, gøy er det samme hva og dekorative er de også :-)

 

Mia

#avocadoplante #sitronplante #så

Litt kos må man haJa nå er håndverkerne ferdige så da er det ingen unnskyldning for å ikke se fremdrift men litt kos må man ha rundt seg når huset har sett ut som en arbeidsplass i flere måneder. Fikk handlet inn litt materialer og startet å lekte. Slik ser det ut nå:


Og ja jeg har jo vært klar over at alt er skjevt men hvor skjevt ser man når man skal prøve å rettet opp. Må nok bare regne med at dette kommer til å ta tid men så burde det gå i rasende fart fremover. Lurer på om det blir klart til jul....


Og ja det er stenderen som er rett :-)


Mia

#stender #oppussing #stue #spisestue 

Tiden går...


Ja det har ikke skjedd noe i stua/spise stua. Håndverkere er ikke de kjappeste folkene jeg vet om... Kjenner jeg begynner å bli utålmodig for nå er det på tide å komme videre men nå til helgen skal de være ferdige sånn at jeg kan starte opp igjen. Så får vi se om det stemmer da... Men til helgen blir det ikke noen store oppussings aktiviteter for da skal vi kose oss på Mia's med litt ansiktsbehandlinger.

Ble ferdig med kommoden så da er den på plass på soverommet igjen. Etter to strøk med hvitmaling brukte jeg svart voks for å få litt struktur og gammelt preg over den. Ble veldig fornøyd med resultatet. Ja Leo måtte jo inspisere han også før den ble godkjent ;-)

Da er det bare en dag igjen før det er helg! Ønsker alle en strålende helg!!!!

Mia

#DIY #kommode #interiør

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits