oktober 2014

In the making...

 
Nytt sitat i trappa opp til andre etasje.

Etter en del stopp på vei til torpet var ikke gleden stor da jeg åpnet bagasjedøra på bilen. Jeg hadde stoppet å kjøpt rosa jobbebukse, musebånd og handlet mat. Det var blitt ganske mørket innen jeg kom frem. Et spann med maling jeg hadde tatt med hjemmefra hadde veltet og lokket hadde åpnet seg..... innen jeg kom meg inn hadde de sorte støvlettene, stømpebuksa og kjolen min blitt hvit. Det var bare å sette i gang å fjerne maling. Etter en heller kjedelig start på helgen var det på tide å bruke resten av hvitmalingen. Etter å ha slipt kommodene, rakk jeg et størk med malingen. Ikke helt ferdig men så langt kom jeg denne helgen. 

Denne kommoden synes jeg ble fin etter at jeg hadde slipt den så den anser jeg meg som ferdig med.

 
Og slik så det ut under forvandlingen.


Begge kommodene har jeg kjøpt brukt. Har vel hatt de i fire år uten å ha fått pusset dem opp så når stua/spisestua ikke har noen fremdrift blir den brukt som verksted :-) Det er alltids noe å finne på, og mens man drømmer om alt man skal gjøre, får man ta en og en drøm og utføre.

 

Mia

#oppusning #kommode #drømmer

 

Tett men er det tett nok...


Måtte ta med noen små glimt fra torpet. De hvite og rosa solhattene er ikke mye å skryte av men de gule holder seg. I dag har det væt sol og pent meste parten av dagen men tåka lå tykk over jordene når vi dro. Har brukt helgen på å rydde bort all søppla etter rivingen. Har hatt super hjelp :-) Musene var ikke så veldig glade for at vi fjernet hjemmet deres så de hoppet og spratt ut i skogen igjen. Det var vel noen av oss som hoppet og spratt litt også...Inne begynner det å nærme seg men helt tett er det ikke ennå. Tømreren skulle egentlig kommet denne helgen men alle som har hatt med håndtverkere å gjøre vet jo at de kommer når det passer seg og ikke når man har en avtale. Det går i hvert fall fremover!Håper dere har hatt en flott høst helg :-)

Mia

#oppussing #høst

Høstfarger - sommervarme


For en helg! Himmelen har vært strålende blå, luften klar og temperaturen høy til å være oktober. Høstfargene har kommet!På fredag var det så godt å komme ned og se fremdrift uten å ha måtte gjøre noe selv :-) Snart skal håndverkerne være ferdige og resten av jobben kan starte. Skal bli ekstra spennende å komme ned til torpet igjen til helgen. Så var det alle disse valgene da... hvordan gulv skal det bli? Hvordan skal veggene bli?


Var å hentet noen prøver på gulv. Tror jeg skal gå for ferdig behandlet tre gulv men er usikker på om jeg vil ha noen av disse. Valgets kval...

Ennå er det blomster som pynter opp ute. Har plukket inn en god del for å tørke. Så selv om det har vært mange timer med hardt arbeid må man ta seg tid til litt kos også.


Herlig salat med laks, bok i solveggen og nyplukkede blomster blir man glad av :-) Ser frem til å slenge kroppen i en sofa å skue utover den nye stua/spisestua må bare litt til først :-) 

Mia

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits