juli 2015

Hage, møblering og Sommer.


Ja når man har vært borte fra torpet i mange uker er det litt å ta tak i. Hagen så ut som en jungel! Gressklipperen ville ikke mer men etter å få skiftet ut tennpluggen gikk det bra. Det tok riktig nok mange timer å komme seg rundt hele tomta men sånt må man regne med.


Rosene er helt nydelige! Og så mange!!!


Men nå er det bare små ting som gjenstår i stua/spisestua. Har flyttet inn litt møbler og det blir sååååå fint :-) Er så deilig å bare sitte å nyte synet!


Nå har jeg fått satt på lister på det siste vinduet også så da er det bare å sparkle og male. Er så gøy å ta frem alle tingene sine igjen. Det er mange saker man glemmer at man har så det å pakke ut er nesten som juleaften. Har ennå ikke funnet ut av hvordan stua skal møbleres men det kommer nok ganske snart. Leo synes også det blir fint. Ikke lett å ta bilder av han når han utforsker det nye rommet for han skal jo utforske hver eneste krok.


Og jordbærene er fra hagen. Så søte og gode! 

Håper dere nyter sommeren!

Mia

#jordbær #oppussing #hage #rose

Sommer


Ja da har det vært stille her på bloggen men, for de av dere som husker, så har jeg vært på tidenes ferie! Galapagos og Peru!

Bildet over er fra helgen og bursdagsfeiring av meg. Og, ja, jeg står i stua i Sverige :-) Jeg er ikke ferdig ennå men ferdig nok til å kunne feire bursdag der.


Jeg serverte peruansk mat som jeg hadde lært å lage på et kokke kurs i Cusco. Hovedretten heter lomo saltado og kaken heter tres leches. Peruansk mat er absolutt å anbefale! Jeg skal legge ut noen oppskrifter etter hvert for det skal bli mer peruansk mat og drikke i løpet av sommeren! Var på verdens 4. beste og verdens 14.beste restauranter som fantes i Lima. For noen herlige opplevelser. Sitter igjen med så mange inntrykk, opplevelser og erfaringer. Det kommer til å ta tid å prosessere alt. 

I mellomtiden kan dere nyte noen bilder fra turen:


Nå skal jeg jobbe litt før siste del av ferien skal tilbringes på torpet. Er proppfull av energi etter ferien så nå skal det nok bli litt sving på bloggen igjen også :-)


God sommer så lenge!

Mia

#Galapagos #peru #bursdag #lomosaltado #tresleches #gadventures

 

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits