mai 2015

Gulv og listing rundt vinduer


Det går fremover! Gulvet er ikke helt ferdig. Ikke vinduene heller men det begynner virkelig å nærme seg :-)  Taket må nok males igjen og tømmerveggene skal få ny farge. Litt her og litt der så er rommet ferdig og klart for å møbleres. Satser sterkt på en stor insats neste helg men så blir det en lang pause for da er jeg klar for Galapagos øyene og Peru. Kanskje finner jeg noe fint der ned som kan pryde stua mi...

Mia

#behandlegulv #oppussing

Langhelg


Jeg tror aldri jeg har sett epletreet så vakkert før! Ikke bare ser det vakkert ut men det har fått lyd. Ja, det er sikkert 200 vepser som har bosatt seg i blomstene så du kan jo tenke deg lyden :-) Det har vært noen flotte sommerdager i løpet av langhelgen. Faktisk så sommerlige at shortsen måtte graves frem. Og når det er så fint vær må man jo gjøre noe ute. Har klippet gress, luket, plantet og slemmet grunnmuren på nedsiden av huset. Utrolig hva man får utrettet i løpet av en langhelg.Det er så deilig å gjøre arbeid som synes! Foret ut vinduskarmene har jeg fått gjort også. Dette hadde jeg gruet meg så veldig til å gjøre men det gikk utrolig lett. Jobben er ikke ferdig ennå da... det må slipes, sparkles og males for ikke å glemme å sette på lister.En regnværsdag var det som skulle til for å få på plass foringen. Rakk å behandle stuegulvet før vi dro hjem i går også men det må du nok vente litt med å få se. Ble virkelig fint så du har noe glede deg til nå :-) Om ikke lang tid nå kan det flyttes inn møbler og det er så godt å se en ende på dette!!! 

Mia

#epletre #langhelg #oppussing

Tulipanene blomstrer


Så mye det vokser bare i løpet av en uke! Denne helgen har jeg klippet gress for første gang i år. Er så glad i den nye gressklipperen. Den har fremdrift og sterk motor så nå henger jeg bare etter ;-)


Leo var uten noen små turer og luftet det nye båndet sitt. Det lyser opp så nå har vi full kontroll på hvor han er.. i hvert fall nesten. På fredag når vi kom så vi to elger, en rev og en trane. Ikke rart Leo er litt skeptisk til å være ut.


På lørdag kveld var det vått og grått så da tente vi masse lys ute. Flamingoen har landet under tujaen. Om en måneds tid reiser jeg til Galapoagos og Peru. Da skal jeg få se ekte flamingoer :-) Og mange andre sjeldne dyr. Gleder meg til å se noe helt annet og koble av fra hverdag og oppussing :-)

Mia

#flamingo #tulipaner

Herlige vårdager


Det spirer som bare det! Husker dere tulipanene jeg fikk fra Amsterdam? De er på god vei opp av jorden. Skal bli gøy å se hvilke farger som kommer men en har alt avslørt fargen sin. 


Lupiner, liljer, og rododendron kommer som bare det. Og rabarbraen som jeg hadde begravd når jeg drev med dreneringen kommer også. Den kommer opp, og ser så fin ut hver vår, men litt utpå sommeren ramler den sammen. Jeg har ikke fått smake på den ennå ,men kanskje i år...


Og når man holder på ute, må man jo få vasket og gjort klart på verandaen. Den ble grundig vasket - så bra at malingen forsvant flere steder. Så da vet jeg hva jeg må sette i gang med snart... Har jo noen ønsker om å forandre verandaen så kanskje jeg gjør det i samme slengen :-) Stolen ska bytte farge. Nytt i år er gynge krakken :-) Denne har jeg sett på lenge men kom over et godt tilbud når jeg var på hagemessa på Lillestrøm for noen uker siden. Herlig med noe nytt. 

Mia

#hage #gyngekrakk #spire 

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits