april 2015

Listing


Ja listing som i tak og gulv :-) Gulvlistene skal bli behandlet likt som gulvet, derfor er de ubehandlet nå. Taklistene var et prosjekt i seg selv... buede taklister er ikke lett å kutte men blir veldig fint når de på plass. Taklister og tak skal males i samme farge.Ikke helt ferdig med listingene ennå men mye er gjort og for en forskjell det blir! Man kan få tøyd tålmodigheten sin men det er verdt det når man ser resultatet. Det går sakte men sikkert mot et ferdig rom :-)

Mia

#furugulv #lister

Skumring


Ja det er fargen på veggene. Har den hjemme også og synes den gir akkurat så mye farge at man bare kan ane en gråtone. Akkurat min smak :-) Satte på varmekablene og det ble så lunt og godt. Kommer til å ville gå barbeint hele vinteren etter dette. Greit å få sett hva som skjer med gulvet før jeg bestemmer meg for hvordan det skal behandles. Det er jo så mange muligheter - grønnsåpe, fløte, male, beise, lute og mye mer. Vet hvordan jeg vil ha det, så da får jeg bare finne ut hvordan jeg skal få det sånn :-) Og så er det listing da. Vet akkurat hvordan gulvlister jeg skal ha men taklister.... det var vanskeligere å bestemme seg for noe. Den største utfordringen som gjenstår er utforing av vinduskarmene. Denne helgen blir det en listen pause men så bærer det løs igjen!

Snart ferdig!!!

Mia

#oppussing #maling

Glad påsk


Nå er gulvet lagt! Og det ble så fint :-) Har ikke lyst til å dekke det til men skal det sparkles og males så må det gjøres. Vel, det skal nytes litt først. 


Ønsker dere en riktig god påske!

Mia

#furugulv #oppussing

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits