Ida's hus

Ida's hus

 

Det lille huset er min datter, Ida ,sitt hus. Hun har selv valgt tapet, farger og møbler. Stigen opp til hemsen er fra et lekestativ som stod på tomta (kan se det på profilbildet)


Kommoden kjøpte vi på en bruktbutikk i Gøteborg for et år siden. Planen var å male den hvit men det har ikke skjedd ennå :-)


Hjemmeheklet teppe og snart kommer det like putetrekk. Fatet er også kjøpt på en bruktbutikk. Bordet har vi fått av ei vennenne av meg og Ida har malte det hvit.

Da jeg tok over hadde huset blitt brukt som kontor. Det stod et stort skrivebord som tok meste parten av plassen og noen hyller som hadde sett bedre dager. Fant til og med fakturaer som ikke var betalt... Men det var ikke alt. Det var tegnet på veggene og gulvet var flekkete og stygt. Hadde vært gøy å hatt noen bilder fra hvordan det så ut men antagelig syntes jeg det var så ille at det ikke var verdt å fotografere.... Nå har det blitt et riktig koselig hus hvor tenåringene koser seg.

Mia

#interiør

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits