Sommerferie på torpet i år...


Ja sommeren i fjor var ganske annerledes en sommeren i år. Så mye regn og grått vær som det har vært i år har jo krevd at man må være inne og da er det godt å ha en stue og spisestue å oppholde seg i :-) (for de av dere som ikke vet at jeg har vært uten stue/spisestue det siste året - bla lenger ned på bloggen min for å se hva som er gjort) Denne ferien ble det tid til litt kokkelering men også en tur til København. Litt små pusling inne og planting ute ble det også. Jeg fikk epletre til bursdagen min! Det gjorde seg med et tre til og dette treet har epler som smaker godt! Her er noen bilder fra ferien:
Vi kjørte fra torpet til København og det tar bare 5 timer. Startet grytidlig og fikk derfor hele dagen i København. Med en overnatting og hjemreise ut på ettermiddagen fikk vi masse ut av turen. København er en flott by!

Mia

#København #sommerferie

6 kommentarer

annebe

06.08.2015 kl.16:59

Kan kose seg om det er gråvær også...selv om jeg er glad i sol og blå himmel :) Lekkert og sikkert godt det brødet..

Fine bilder..og fin ring :)) København er veldig koselig..men nå er det 5-6 år siden vi var der sist..

Ha en hyggelig kveld :))

Hanne

06.08.2015 kl.17:34

Helt enig. København er en vakker by, vi var der hele familien i Mai/Juni i år, tror det ble 9 dager. Du kan trygt si vi koste oss. :)

Fine bilder :)

Miastorp

06.08.2015 kl.19:19

annebe: ja, man kan kose seg inne i gråværet men godt med en liten utflukt også :) København er alltid hyggelig og slett ikke så langt unna. Kos deg masse du også :)

Miastorp

06.08.2015 kl.19:21

Hanne: ja København er en super by. Så mye å finne på, selv i regnvær :) ha flott kveld :)

cuskima

07.08.2015 kl.00:08

nydelig brød!!!

Ja eg sier bare at dette er sommeren Gud glemte på vestlandet....vi har hatt 6 dager med varme og sol fra 1 juni til nå.

men ok sånn er det eg kan ikkje endre det -og eg hakkje barn hjemme fra skolen så eg sliter ikkje som mange andre med underholdningen og de tingene der. Og dessuten har eg jobbet....ikkje ferie før neste uke og ser nesten ut som det kanskje ikkje blir noe av -da er ferien event utsatt :D

Eg tok ferie fordi en venn kommer fra US, men han har fått nyresten og er rekonvalesent så han avr usikker på om han bl i form til å komme på mandag.

Og det etter eg sliter meg fillete for å få badet på plass, for han har jo enda ikkje sagt om han skal bo her eller på hotell hhahahaha . Oh wellers......badet sku eg ta...men hadde ikkje blitt sånn bråttom vet du.

Hvis det går etter planen og er ferdig i morgen kl 15 har det egentlig tatt fra mandag kveld da eg fjernet dusjen til i morgen at eg er ferdig...så...rene sinnasnekker farten her.....med litt mindre å gjøre og litt færre involvert og ingen som har meldt meg på :D:D

veldig fin tur dere hadde.....eg sku gjerne tatt noen dager en plass,men nå er lommeboken skrapt og eg får nytt bad og en hund som ikkje er helt i strøk....så eg holder meg hjemme eg :)

<3<3 klemmetingene

Miastorp

07.08.2015 kl.08:55

cuskima: Hehe, ja man vet aldri hva slags sommer det skal bli så kanskje like greit å jobbe :-)Håper vennen din kommer seg på beina og til Norge, men det er kanskje å være litt for optimistisk :-) Under en uke på å pusse opp badet er jammen kjapt! Deilig når man slipper å være uten bad over lenger periode. Jeg husker fremdeles hvordan vi levde mens badet ble pusset opp... Massevis av klemmer <3

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits