Langhelg


Jeg tror aldri jeg har sett epletreet så vakkert før! Ikke bare ser det vakkert ut men det har fått lyd. Ja, det er sikkert 200 vepser som har bosatt seg i blomstene så du kan jo tenke deg lyden :-) Det har vært noen flotte sommerdager i løpet av langhelgen. Faktisk så sommerlige at shortsen måtte graves frem. Og når det er så fint vær må man jo gjøre noe ute. Har klippet gress, luket, plantet og slemmet grunnmuren på nedsiden av huset. Utrolig hva man får utrettet i løpet av en langhelg.Det er så deilig å gjøre arbeid som synes! Foret ut vinduskarmene har jeg fått gjort også. Dette hadde jeg gruet meg så veldig til å gjøre men det gikk utrolig lett. Jobben er ikke ferdig ennå da... det må slipes, sparkles og males for ikke å glemme å sette på lister.En regnværsdag var det som skulle til for å få på plass foringen. Rakk å behandle stuegulvet før vi dro hjem i går også men det må du nok vente litt med å få se. Ble virkelig fint så du har noe glede deg til nå :-) Om ikke lang tid nå kan det flyttes inn møbler og det er så godt å se en ende på dette!!! 

Mia

#epletre #langhelg #oppussing

9 kommentarer

Fru Stussli

26.05.2015 kl.11:00

Gleder meg til å se!!!!

Her har også helgen være utendørs. Har såre muskler i dag etter mange timer med hode ned og rompa opp i kjøkkenhagen og i blomsterbedd. Enda er jeg laaangt fra ferdig..

Ha en finfin uke!

frodith

26.05.2015 kl.11:00

Koselige bilder fra torpet :-) Så fint du fikk noen dager i slengen der. Og fikk gjort litt. Her har det vel vært mest regn, så skjønner i skulle vært hos deg .-) Klemmmmer <3

annebe

26.05.2015 kl.13:57

Nydelig epleblomst..og selv om jeg ikke er så glad i veps..er de jo nødvendig for blomstring og frukt ..så da får en bare tåle dem ..så lenge de ikke kommer oppi maten en spiser :))

Så bra du /dere har fått gjort mange praktiske ting i helga...så blir det spennende med møbleringen ..håper å få se litt av det også :)) Fin dag vider :))

cuskima

26.05.2015 kl.14:56

ja dette var et lang lerret å bleke

ville helst sluppet veps eg da..men pier og humler er nyttedyr :D

høres ut som dere har fått gjort mye!

klememtingene <3

Miastorp

26.05.2015 kl.15:39

Fru Stussli: Ja jeg gleder meg til å se når jeg kommer ned igjen. Håper at alt har tørket sånn at resultatet er perfekt :-) En hage blir aldri ferdig men med litt støl rompe er du godt på vei ;-) Er spent å se resultatet (ferdig produsert) av kjøkkenhagen.

Ha en super uke du også :-)

Miastorp

26.05.2015 kl.15:41

frodith: Man behøver ikke alltid å dra så langt for å få med seg finvær. Bare en liten biltur til syden vet du :-) KLemmmmmmmmer <3

Miastorp

26.05.2015 kl.15:43

annebe: Ja nå er det ikke så lenge igjen til den morsomste jobben starter - møblering :-) Jeg er litt bekymret for hvor vepsen har bosatt seg når de ikke er i treet mitt... vel, det finner jeg nok ut av etter hvert ;-) Ha en superduper uke :-)

Miastorp

26.05.2015 kl.15:46

cuskima: Er ikke spesielt begeistret for veps jeg heller men så lenge de holder seg til blomstene er det greit ;-) Har vært en super effektiv helg. Et par helger til med fult gir så regner jeg med at jeg kan slappe av. Ting tar veeeeeldig mye lenger tid en man troe :-) klemmmmmmer og ønsker om en super uke <3

cuskima

26.05.2015 kl.22:03

<3 samme til deg fine du <3

klemmetingene <3

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits