Da er det spisestuen som skal bli ny

Det er mange skatter å finne i et gammelt hus :-) Noen er fine å studere og andre kan man beholde. Flere lag med gulv fjernet, tak tatt frem og vegger ribbet inntil tømmeret. Så mange gamle tapeter som jeg fant!

Så langt ser alt bra ut. Riktig nok er alt skjevt men sånn er det i et hus som er fra ca 1880. Får se om jeg klarer å få det mer rett når nytt gulv og vegger er på plass. Taket skal bare sparkles og males. Synes egentlig at fargen i taket var fin men når man har to meter under taket må man ha lyst tak hvis ikke kjennes det ut som man får taket i hodet. Slik ser taket ut nå:

Gulvet hadde vegg til vegg teppe. Herlig å få det bort! Under det fantes det plater og under der var det masse avispapir. Dato på avisene var fra 2000 så det er ikke så lenge siden det fine tregulvet ble dekket til. Riktig nok hadde det blitt byttet noen bor i gulvet men jeg synes tregulvet var mye finere en vegg til vegg teppet... Planen er å rive opp tregulvet og se hva som skuler seg under. Jeg har alt tatt en titt og det ser ikke så ille ut :-) 

Husker du ikke hvordan spisestua så ut kan du ta en titt her: 

miastorp.blogg.no/1382265609_spisestue.html

Men i dag skal jeg til Mia's i Strømstad og få litt pleie. Det kan man trenge etter noen dager med riving! 

Mia

#spisestue

 

 

6 kommentarer

frodith

22.07.2014 kl.10:13

Åå, dette blir veldig spennende å se ferdig altså, så du tok sjansen på å sette i gang :-) Herlig! Kos deg på litt behandling nå, det har du fortjent :- ) kleeeemmmmmer med sol i sinn <3

Miastorp

22.07.2014 kl.10:23

frodith: Takk takk :-) Ja jeg klarer ikke å ligge stille og sole meg mer en 15 min uten at jeg tenker på alt jeg vil gjøre så da var det bare å hive seg rundt :-) Har ikke funnet et lite dyr en gang og ikke noe råte så her er det ingenting å være redd for ;-) Vel, jeg skal jo ennå dypere ned mot kjelleren og da kan det kanskje bli noe å være redd for... :-) Her er det sol i sinn fra morgen til kveld :-) Klemmmmmmm <3

GlobetrotterElisa

23.07.2014 kl.21:00

Oj, så spennende dette blir! Veggene er jo så mye finere når tømmeret kommer frem! Gleder meg til å se resultatet! Fortsatt god sommer!

Miastorp

27.07.2014 kl.08:30

GlobetrotterElisa: takk, ja det er mange skatter som skuler seg :) gleder meg til å se det ferdig jeg også :) går ikke akkurat fort i denne varmen...

Taubanevegen

02.08.2014 kl.13:28

Så fin og koselig blogg du har. :) Spennende prosjekt du har på gang. Nydelige tømmervegger. Og så flotte fliser du har fått i gangen! :)

Legger deg til å "leselista" mi slik at jeg kan følge deg videre. God lørdag! :)

Miastorp

02.08.2014 kl.13:33

Taubanevegen: Takk så hyggelig! Ja, det er ikke noe lite prosjekt jeg har startet men noe jeg har tenkt på veeeeldig lenge så da er det bare gøy (en så lenge ;-) ) Ha en strålende dag :-)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits