Liebster Award

 

Ja jeg har fått en premie! En blogg premie!  Det er jo ikke ofte at noe sånt skjer og når man i tillegg får den av Frodith da er det virkelig en ære! Har du lest Frodith sin blogg? Vel, det vil jeg anbefale - http://frodith.blogg.no/ Har du en grå dag blir den fort fargerik etter en tur innom her :-)

Og ikke bare har jeg fått prisen men jeg har også fått æren av å gi den videre! Navnene på vinnerbloggene ligger lenger ned i innlegget :-)

Her er spørsmålene jeg skulle svare på :

1) Hvorfor leser du bloggen min? 

Fordi du skriver om mye forskjellig. Du skaper en lett stemning,bruker humor, viser at du bryr deg og er deg selv. Verden trenger flere Frodither :-)

2) Hva liker du best å gjøre når du er helt alene?

Jeg liker å nyte stillhet og å sortere tankene mine.

3) Er du mørkeredd?

Nei! Har aldri vært det og derfor forstår jeg ikke helt hva man skal være redd for... synes det er noe godt med mørket.

4) Hvis du kunne valgt EN hvilken som helst dag i livet om igjen, og endret den, hva hadde du gjort anderledes da, og hvorfor?

Kan ikke komme på en eneste dag jeg ville endre. Alle dagene er en del av meg og hvordan mitt liv er - både på godt og vondt. Skulle jeg gjort noe anderledes måtte det vært en generell endring ved meg selv. Man kan jo ikke forandre andre så ønsker man forandring må man gjøre de selv :-)

5) Er du A eller B-menneske?

Jeg er B menneske! MEN jeg tror alderen er med på å gjøre meg om til et A menneske... har våknet av meg selv tidlig de siste ukene. Dette er noe som aldri har skjedd før...

6) Hyttetur på fjellet eller ved sjøen?

Ja takk begge deler. Det er jo ingenting som er så deilg som en fjelltur i oktober eller en lat sommerdag ved sjøen! Variasjon og allsidighet.

7) Hvor mange tommeltotter har du?

To som regel men det hender jeg har dager hvor man skulle tro jeg hadde 20 ;-)

8) Hvilken årstid er den fineste?

Alle - jeg elsker å bo i et land med 4 årstider. Er sikker på at jeg hadde blitt utrolig lei hadde jeg bodd i et land med kun en årstid hele tiden. MEN det må å være skille på årstidene - en sommer må ikke minne om en vinter og en vinter skal ikke være som en høst.

9) Bortover-ski eller nedove-ski?

Begge deler men ikke samtidig :-) I år er det første gang jeg ikke har hatt ski på beina og det føles veldig rart. Jeg elsker fart! Så med nedoverski får jeg utløp for det. Er oppvokst med å gå på tur så en koselig langtur på ski gir ro til sjelen. Jeg er ikke den som flyr på ski i kondomdress, med pulsklokke, slim hengende ned på magen og måker andre folk ut av løypa kun for egne behov om å eie hele skogen.

10) Det ultimate reisemål?

Det er jo selvsagt torpet mitt!!!! Der er jeg så ofte jeg bare kan men skal jeg velge noe annet må det bli Peru. Har lenge ønsket å oppleve noe helt annet og siden jeg er fasinert av hvordan mennesker levde for lenge siden har jeg en formening om at Peru vil være stedet for meg. 

Da har jeg røpet alle mine hemmeligheter og blottlagt sjela mi for hele verden så da er det på tide at noen andre tar over prisen!

Jeg vil gjerne gi den videre til :

http://globetrotterelisa.blogspot.no/

http://stussli.blogg.no/

http://morsinunge.blogg.no/

Skulle gjerne gitt den til deg også cuskima men siden du alt har fått den får det holde ;-)

Så svar på disse spørsmålene og send prisen videre.

1) Hvorfor leser du bloggen min? 

2) Hva liker du best å gjøre når du er helt alene?

3) Er du mørkeredd?

4) Hvis du kunne valgt EN hvilken som helst dag i livet om igjen, og endret den, hva hadde du gjort anderledes da, og hvorfor?

5) Er du A eller B-menneske?

6) Hyttetur på fjellet eller ved sjøen?

7) Hvor mange tommeltotter har du?

8) Hvilken årstid er den fineste?

9) Bortover-ski eller nedove-ski?

10) Det ultimate reisemål?

 

Ha en strålende fredag!

Mia

6 kommentarer

frodith

14.03.2014 kl.11:43

Så bra :-) Moro å lese svarene dine, og så klart ditt ulitmate reisemål er torpet ditt, det holder jeg med deg i :-D Gøy å bli litt mer kjent med deg også, og du tok utfordringen på strak arm :-) Jeg har vært A-menneske etter jeg sluttet å røyke jeg, nesten på dagen faktisk..og da var jeg rundet 40 altså... Så det har noe med alderen å gjøre også tror jeg ja :-) Ha en flotters dag Mia, du er vel kanskje på plass på torpet allerede :-D klemmer <3

Miastorp

14.03.2014 kl.12:20

frodith: Ja alderen kommer krypende.. men sånn skal det være og det er jo faktisk en del positivt ved det også da :-) Ha en super dag - jeg reiser til mitt favoritt reisemål om noen timer.

cuskima

14.03.2014 kl.12:41

hahaha fineste du, eg hadde hatt lyst å gi den til deg også,men du hadde alt fått :D

Kose deg MAX på Torpet ditt i helgen og ha en fantastisk dag <3

Klemmeting

Miastorp

14.03.2014 kl.12:58

cuskima: :-) ha en fin fin fredag og en super helg - klem <3

Fru Stussli

14.03.2014 kl.13:55

Så moro!! Skal prøve å rekke det i kveld :-D

Nå skal det lages mat og handles mat og og og. Men vips så er det fredagskvelden og alt blir rolig og fint :-D

Ha en strålende helg!

Miastorp

14.03.2014 kl.17:11

Fru Stussli: nå er det helg! Herlig :)

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits