Detaljer fra kjøkkenetHer er en god blanding av nytt og gammelt.

Øverst til venstre er et proselens skjærebrett som jeg har fått tak i brukt. Dette henger kun til pynt på veggen slik det sikkert har gjort i flere hus.

Midten øverst er et skap fra kremmerhuset, en liten hylle og en krydderhylle som er arvet. Lysekrona er kjøpt på en gårdsbutikk ikke langt fra torpet. Oppe på skapet står kakao boksen jeg fikk ta i på auksjon for ikke lenge siden. I bladet jeg leste i går var et bilder av samme boksen :-)  I krydderhylla har jeg eggeglass. De fleste er gamle.

Bildet øverst til høyre er nok et brukt funn. Denne hadde jeg sett på lenge før jeg kjøpte den. Jeg har ikke mel i den men litt av hvert annet små plukk som jeg ikke har plass til andre steder.

Midterst er bilde av Norgesglass og noen brusflasker. Selve hylla er så klart kjøpt brukt :-)

Kjøkkenvekta brukes kun til pynt. Pleier å ha tomater, løk, frukt eller annet i en bolle på vekta.

Midterste bilde nede er nok et bruktfunn hylle. Har satt på bård men ikke gjort noe med malingen.

Siste bilde er nok en løsning for å få plass men også for å skape stemning. Her henger det noen kopper (som jeg kjøpte i Budapest for mange år siden), en mugge, telyslykt og en liten vase. Plukker inn blomster og setter i vasen så lenge det finnes blomster ute. Liljekonvall er de første blomste jeg plukker inn om våren.

Mia

Stikkord:

2 kommentarer

Så fine detaljer! :) Likte godt skapet fra Kremmerhuset! :)

Miastorp

20.10.2013 kl.16:05

Mari.R.Gråberg(Interiørblogg):Skapet er lite og praktisk :-) Planen er å flytte litt på skapet. Har ommøblert bord osv så da må det som er rundt flyttes på også

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits