Hipp hurra for mamma'n min!


I dag fyller mamma'n min 60 år! Vi feiret den store dagen på lørdag med middag på Smia. Veldig god mat og flott stemning. En super kveld og en super fornøyd 60 åring :-)

Den store gaven er en lampe som ser ut som en hund. For å sku på eller av må man trykke på bæsjen.Vi så denne lampa for noen måneder siden og mamma hadde så lyst til å kjøpe den. Jeg sa at hun kunne ønske seg den til bursdagen sin og damen i butikken sa at da måtte mamma love å glemme lampa. Vi var enige om at det ikke var noe problem for mest sannsynlig ville hun glemme den innen vi var utenfor butikken.

Vel, jeg gikk tilbake for å kjøpe hunden for ikke lenge siden og damen i butikken hadde ikke glemt oss. Hun lurte på om mamma hadde glemt lampa. Hun hadde tenkt på oss og ville gi mamma en kopp med bilde av hunden som jeg skulle gi mamma før hun åpnet gaven med lampa i. Mamma hadde ikke glemt lampa men ble så glad for gavene og historien om damen i butikken.

Den største gleden er å glede en annen! Gratulerer med dagen mamma'n min :-)

Mia

3 kommentarer

Mari R. Gråberg

14.10.2013 kl.09:16

Så koselig! :) den lampa var kjempekul!

Lise Smogeli

15.10.2013 kl.10:22

Koselig historie......og lampen midt i blinken. Vet at mamma'n din ble glad:-)

Miastorp

15.10.2013 kl.12:00

Lise Smogeli: takk :)))

Skriv en ny kommentar

, Oslo

Glad jente som elsker utfordringer.Bloggen handler om torpet mitt i Sverige og alt som skjer der. Kontakt mail: miakristine@hotmail.com

hits